Nuk dihet se si vajza u gjend në këtë situatë. Një video e mahnitshme që tregon një djalë të ri duke tërhequr një vajzë nga një puset u publikua në rrjetin social Instagram.

Gjegjësisht, në përshkrimin e videos, e cila ishte postuar në faqen nishnocu_official, thuhet se skena e pakëndshme ndodhi në qytetin e Nishit.

Vajza është në bosht, pa bluzë dhe i riu e ndihmon të dalë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here