Foshnjat e tyre jepnin shpirt njeri pas tjetrit, ta rrëqeth shpirtin ajo që u bënin prindërit: I linin të…

0
36

Dy foshnje të vogla kanë humbur jetën brenda një perudhe shumë të shkurtër dhe të dyja ishin të të njejtit çift.

Sipas asaj që raportohet kanë qenë prindërit, atë që nuk kujdeseshin si duhej për fëmijët e tyre. Ata dilnin natën për të shkuar në festa dhe i linin pa ushqim fëmijët e tyre. Të dy foshnjat mendohet se ishin lënë për shumë kohë pa ushqim.

Në Britaninë e Madhe ky është një problem mjaft shqetësues. Vetëm në disa lagje të Londrës brenda një kohe shumë të shkurtër kanë humbur jetën shumë të vegjël.

Por ka pasur edhe shumë raste kur vetë prindërit u kanë dhënë fosh njave të vogla ilaçe për gju më, lën dë të ndaluara pasi nuk duronin dot të qarat e tyre.

Po ashtu është zbuluar edhe se disa çi fte i de hnin që të flinin më shpejt.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here