Liderit të Partisë Demokratike Lulzim Basha mesa duket i kanë nisur problemet me flokët.

Ai është fotografuar sot teksa doli nga zyra e tij në selinë blu ka pati takime me kryesuesen e misionit të vëzhgimit të zgjedhjeve, të OSBE -ODIHR dhe ambasadorin italian.

Teksa hynte në makinën e tij, gazetarët mundën të shkëpusnin dhe disa fjalë prej tij.

Por ajo që ra në sy është dhe problemi që ka me rrallimin e flokëve.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here