Fotot/ Do u lumturojë kjo histori! Njihuni me dy vëllerëzit binjak që janë 93 vjeç, ta prekin shpirtin: Edhe nga kjo botë do ikim bashkë!

0
21

This post has already been read 18 times!

Herbert Pietrek lindi në Eggebek më 28 gusht 1927, në Gjermani. Ai lindi vetëm 14 minuta më parë se vëllai i saj binjak.

Herbert dhe Günter ulen pranë njëri-tjetrit në tryezën e shkollës si nxënës të klasave të para në 1933

Vëllai i tij quhen Günter. Ata lindën 93 vite më parë dhe që nga ajo kohë kanë bërë çdo gjë bashkë. Në jetën e tyre ka pasur gëzim, vuaj tje, sfi da por edhe trishtim. Por ata kanë qenë gjithmonë bashkë aty për njeri-tjetrin dhe kanë bërë çdo gjë bashkë.

Herbert dhe Günter Pietrek tani jetojnë në qytetin e vogël Tarp dhe ata që jetojnë aty rrallë i shikojnë ata të dy vetëm

Djemtë e kaluan fëmijërinë e tyre në fermën e prindërve të tyre dhe shkuan në shkollë së bashku. Ata thanë:

Them edhe se nga kjo botë do ikim bashkë. Ne i kemi bërë të gjithë bashkë.”

Günter (l.) Dhe Herbert si fëmijë të vegjël së bashku me prindërit e tyre Franz dhe Anni Pietrek dhe vëllain e tyre të vogël

Së bashku Herbert (me kapak) dhe Günter Pietrek janë 186 vjeç. Ata vozisin përmes Tarp së bashku me e-skuterët e tyre

Gjatë një shëtitje në Flensburg, Günter (majtas) dhe Herbert afrohen dhe fotografohen nga një fotograf. Në atë kohë, binjakët janë në mes të të 20-ve

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here