Seriali ‘Fate të kryq ëzuara’ u  rrëm beu zemrat e ndjekësve të telenovelave turke. Personazhet kryesore të këtij seriali janë Xhihani dhe Gylsereni.

Elegance of Life: Erkan Petekkaya

Në serial trajtohen zhvillime interesante ndërsa dyshja fillojnë të dashurohen në njëri tjetrin krejt spontanisht.

Emri i vërtetë i Xhihanit është Erkan Petekkaya, ndërsa familja e tij në jetën reale përbëhet nga bashkëshortja e cila quhet Didem dhe djalit Canos.

Turkish Actor Erkan Petekkaya — A Striking Biography - Celebrities -

Erkan Petekkaya and didem petekkaya | Turkish actors, Actors, Actresses

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here