Gazetari shqiptar e lëshon gojën fare: Burrë nuk të bën si e bën në krevat, por si përballet në jetë me situatat

0
21

This post has already been read 17 times!

Rrëfimi i Gracianos mori një vëmendje të madhe. Ai pranoi se është bi se ks ual dhe ndihet mirë për atë që është.

Arjan Konomi shpjegon një pjesë të historisë rreth fshatit Vuno - YouTube

Ditën e sotme, ai tha se ka marrë mijëra komente negative, por për këtë nuk është mërzitur aspak. Në mbështetje të djalit u vendos opinionisti Arjan Konomi, ai tha se, “burrë nuk të bën mënyra se si bën s ek s, por burrë të bën mënyra se si sillesh në jetë dhe përballesh me situatat”.

“Burrë nuk të bën mënyra se si bën s e k s, por burrë të bën mënyra se si sillesh në jetë dhe përballesh me situatat”, tha Arjani.

Soni Malaj e humbi gjyqin e shkallës së parë, Arjan Konomi zbulon çfarë ndodhi pas asaj padie

 

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here