Gazetari shqiptar i nxjerr bojën mjekut që u kap me presh në duar/ Atij i gjetën 500 milionë në shtëpi, po kishte më shumë para: Ja si u merrte para pacientëve me bllok në dorë

0
18

Detaje të reja dalin në dritë nga rasti i mjekut të a r restuar Edvin Prifti të cilët iu gjetën mijëra euro e lekë në zyrë dhe në shtëpinë e tij.

Gazetari Arsen Rusta, i ftuar në emisionin Repolitix thotë se nga h eti met e SPAK, mjeku Prifti rezulton të ketë më shumë para në bankë, sesa vetë shuma e s ekues truar deri më tani.

Ndërkohë, Rusta thotë gjithashtu se në bl lok un e shënimeve të mjekut, janë shkruar emrat e pacientëve dhe disa shifra që variojnë nga 1 mijë deri në 10 mijë.

“Blloku u gjet në sendet personale të doktorit. Është një bllok shënimesh ku kishte emra pacientësh dhe anash ka shifra, 1000, 2000, 10.000, nuk janë të shënuara nëse janë lekë apo euro.

Janë shifra në vlerë, se janë lekë, veprime mjekësore apo ilaçe nuk mund ta themi. Janë kontaktuar disa prej emrave dhe kanë pranuar që janë pacient tek ky mjek. Doktorit iu gjetën 50 mijë eurot në çantën e shpinës i cili tha se po i çonte në bankë për një kontratë shtiblerje. Me një kontratë shit-blerje, ligjërisht duhet të kalonin në bankë përpara se të ishin në çantën e doktorit.

Shifrat e bankës tregojnë më shumë se sa i janë s ekuestruar. Të paktën që janë bankë, për SPAK janë më shumë. Ato nuk mund t’i seku estrohen pasi mesa janë në bankë, ato konsiderohen të justifikuara.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here