Gazetari shqiptar tregon sekretin e Ardit Gjebresë që ka dalë me korona/Në darkë më vendosi…

0
21

G azetari Enkel Demi ka zb uluar një sek ret të prod ucentit Ardit Gjebrea, gjatë kohës që ishin në një darkë familj are.

Ai ka thënë në “ABC e Mën gjesit” se këngën pjes ëmarrëse të Marsela Çibukaj në Këngën Magj ike, “Thë rrime dashurie”, Arditi ia kishte treguar në var iantin angl isht.

Demi u shpreh se kishte nisur një de bat mes tyre, pasi ai sugj eronte që kënga mos të ndrys hohej për festivalin.

“Kam qenë për da rkë me Ardit Gjebrean, darkë familjare. Në mes të dark ës, Arditi më vuri dem on e këngës dhe më tha: ‘Dëgjojë çi k këtë’. Ishte Marsela me ‘Thë rrime dashurie’ dhe e kup tova që ishte Adi Hila. Aty i tha sh që kjo k ëngë duhet të vijë patj etër në Këngën Magjike, pasi Marsela kishte ende dys hime nëse do të merrte pje së ende. Po ka nisur një de bat mes meje dhe Arditit, pasi unë isha për var iantin anglisht”,- u shpreh gazetari

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here