Gazetari tenton të fus në sherr Ardit Gjebran dhe Juliana Pashën, ndodh e papritura pas lajmit se… –

Këngëtarja Juliana Pasha dje u bë pjesë e një kurthi, të cilit arriti t’i shpëtonte me mjaft zgjuarsi. Gazetari i emisionin ‘Ora Verore’ u tha se Ardit Gjebrea ka thënë se ajo nuk meriton të jetë më në Këngën Magjike.

Ndërkohë Juliana u shpreh se e njeh shumë mirë Arditin dhe se nuk mund të jetë gjë tjetër veç se një shaka.

Ronaldo Sharka: Portalet shkruajnë se Ardit Gjebrea ka thënë se Juliana Pasha nuk meriton të jetë te Kënga më te Kënga Magjike.

Juliana Pasha: Jo nuk është e vërtetë, e njoh shumë mirë Arditin.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *