Gazetari turk i kërkon llogari Erdoganit: Ik në Qipro dhe na dhe të na kthejë lavdinë e shoqërueses së Muhamedit

0
33

This post has already been read 16 times!

Drejtori i rrjetit të pavarur ‘Nordic Monitor’ dhe njëkohësisht gazetari i njohur turk, Abdullah Bozkurt, me anë të një postimi në llogarinë e tij personale në Twitter ka bërë një shënim nga predikuesi i islamit, Ihsan Senocak.

pjimage (1)

Predikuesi turk, duke shpërndarë një foto me marinarët turq që formojnë termin “Mavi Vatan “, kujtoi shoqëruesen femër të Muhamedit, Umm Haram, v arri i së cilës mendohet të jetë në Larnaca. Me këtë gazetari, i cili kishte shpërndarë statusin e predikuesit i kërkonte Presidentit turk të p ushtonte Qipron dhe të “çlironte” Umm Haram.

Përmes postimeve të tij në rrjetet sociale, artikujve në gazeta dhe paraqitjeve televizive, ai promovon agjendën agre sive të politikës së jashtme dhe ush tarake të qeverisë Erdogan.

llogaria twitter

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here