Gjithçka kishte brenda u bë shkumb e hi, zot sa e rëndë, banesa përpihet nga flakët, gjithë familja ishte brenda, mësohet se…

Një banesë e komunitetit rom në Berat është shkrumbuar nga flakët, si pasojë e një shkëndije elektrike.

Nga rënia e zjarrit është djegur totalisht banesa e Petrit Brahimajt.

E gjithë banesa bashkë me orenditë dhe gjithçka kishte brenda është shkrumbuar, por fatmirësisht nuk ka të lënduar.

Në vendngjarje ka mbërritur policia dhe zjarrfikësja ku po bën të mundur fikjen e flakëve.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *