Gjyshja e sëmurë u shtrua në spital dhe nuk ishte në gjendje të shkonte në martesën e mbesës së saj. Por nusja pati një ide të shkëlqyer të paparë!

0
19

This post has already been read 14 times!

Shumë njerëz të moshuar te semure,nga qendrimet e gjata neper spitale mund të humbasin disa raste të veçanta familjare.

Nusja në këtë video prekëse nuk kishte ndërmend që gjyshja e saj të humbiste ditën më të lumtur të jetës së saj, kështu që ajo vendosi te shkoje tek ajo. Gjyshja ishte shtrire në dhomën e spitalit kur nusja e bukur hyri brenda.

Në momentin kur pa mbesën e saj të veshur me fustanin e saj të dasmës, gjyshes iu ndezën syte nga gezimi dhe lumturia. Kjo ishte një vizitë e papritur per te.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here