Hanin bashkë e ishin si vëllezër, i tregon të gjitha Agon Amiga: Me Getoarin u ndava në mënyrë banale

0
35

This post has already been read 31 times!

Ata njihen si dy artistët më të njohur në estradën shqiptare, që vite më parë sollën revolucion në zhanrin hip-hop.

Agon Amiga defeats 'Babastars', and attacks Getoar badly in the new song

Getoar Selimi dhe Agon Amiga në fillim ata u prezantuan si grupi “Tingulli 3nt”, ndërsa vite më pas themeluan label-in e ri “Babastars”.

Ndërsa puna po u shkonte mirë, duket se në një moment atyre u është dashur t’i ndajnë rrugët. Në një intervistë në ABC News, Agon Amiga ka folur rreth mar rëdhënies që ka me Getoar Selimit, pasi u pyet nëse ende flasin.

“Fatkeqësisht jo, më fal që më duhet ta them këtu, i kemi ndërprerë në mënyrë shumë banale, kontaktet. Unë i kam thënë edhe atij, i kemi bërë 20 vite karrierë bashkë, eja i ndajmë gjërat në tavolinë, nuk po këndojmë më, por të paktën mbesim miq”, është shprehur ai.

Agon Amiga leaves Babastars? Speak to rappers

Agon Amiga News 1

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here