ECDC ka publikuar harta të azhurnuara mbi incidencën e infeksionit nga Covid, me numrin e rasteve për banorë, të cilat po rriten në të gjithë Evropën.

Lazio, Veneto, Siçilia dhe Sardenja janë kthyer në të verdhë, si dhe pjesa më e madhe e Francës dhe Belgjikës: kjo është fotografia për incidencën e infeksionit nga Covid e bërë nga ECDC (qendra Evropiane për parandalimin e sëmundjeve), me numrat e rastet për banorë, të cilat janë duke u rritur në të gjithë Evropën.

Më të lartat janë në rajone të ndryshme të Hollandës dhe Spanjës, në Qipro dhe disa ishuj grekë.


Previous articleDrejtorit të policisë i gjejnë tualetin e lyer me ar dhe jo vetëm, shikoni cfare vile superluksoze

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here