Sonte ka një arsye më shumë për të dalë nga shtëpia dhe për të ngritur sytë nga qielli.

Hëna e plotë e këtij muaji ka dhuruar ‘spektakël’ teksa duket sikur ‘mbretëron’ në errësirën e natës.

Sikurse mund të shihni edhe në disa foto të shkrepura nga LSA, pamjet janë thjeshtë të mrekullueshme.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here