“Hienat do të flasin gjithmonë”/ Revoltohen djemtë e “PërPuthen”, i kërkojnë Marisit të kërkojë falje

Takimi i Fjorelës dhe Marisit, u komentua shumë në studion e “PërPuthen”.

Djemtë nisën “sulmet” ndaj Marisit sa i takon takimit të tij dhe bukuroshes brune.

Teksa ishte duke folur mbi takimin, Marisi shpesh ndërpritej nga djemtë.

I nervozuar, ai zgjodhi që t’i drejtohej atyre me fjalët, “hienat do të flasin gjithmonë”.

Këto deklarata, nuk u pritën mirë nga Fatjoni dhe Renato, të cilët i kërkuan Marisit që t’i kërkonte falje.

Falja erdhi, ndonëse me pak vonesë, por sjellja e treguar nga Marisi u “përshëndet” nga djemtë, të cilët i dhuruan një përqafim që nënkupton paqen mes tyre.

Kërkoj ndjesë, por të gjithë komentet që thash. U preka nga deklarata e tyre, por sinqerisht kërkoj falje”, u shpreh Marisi.

/RDA News