Hiqet aboneja e përgjithshme në Tiranë për 3 muaj

Qytetarët në Tiranë nga qershori deri në gusht nuk do të kenë mundësi të përdorin abonenë e përgjithshme prej 1600 lekësh për të udhëtuar me linjat urbane në kryeqytet.

Ky vendim që pritet të miratohet të hënën nga Këshilli Bashkiak, bëhet për arsye se nga 1 qershori bashkia do të riorganizojë itineraret, frekuencat e lëvizjes dhe kushtet e shërbimit të transportit publik, por për këtë duhet të studiohen paraprakisht volumet e udhëtimit.

Operatorët thonë sipas projektvendimit se ato janë në nivele minimale pasi pandemia e ka vënë në vështirësi transportin publik.

Për tre muajt në vijim për të lëvizur në Tiranë qytetarët duhet të paguajnë biletën e cila vetëm për një udhëtim kushton 40 lekë.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *