Një nënë 50 vjeçe gjermane ka një histori aq të hidhur dhe rrëqethëse. Ajo e humbi vajzën e saj kur ishte 16 vjeçe.

Konstanz, Germany Guide | Fodor's Travel

Ina Gandor e mbushi va rrin e vajzës së saj plot lule, por ajo thotë se nuk mundet ta besojë se si i kanë prishur të gjitha dhe i kanë marrë.

Po ashtu, asaj i kanë marrë nga va rri i vajzës edhe një varese ari që ajo i kishte lënë. Gruaja thotë se nuk e kupton se si mund të jenë njerëzit aq të pa shpirt sa të bëjnë një gjë të tillë.

Këtë histori të hidhur e ka sjellë ”Bild” dhe gruaja e ka treguar me lot në sy.

Best Things to Do in Konstanz, Germany

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here