Horrori Elbasanit, e bënë shok për ta ma.sakruar pastaj 27 herë me thikë

0
166

This post has already been read 32 times!

Detaje sh.okuese janë ato që ka zbuluar së fundmi gazetarja Klodiana Lala në lidhje me vr.asjen e Regis Runajt në Elbasanit.

Dy të akuzuarit kryesore për vr.asjen Euglen Halili dhe Xhuljano Hoxha u paguan nga Alibej për të eliminuar Runajn.

Të dy kishin filluar të shoqëroheshin me vi.ktimën, rreth 10 ditë para vr.asjes në mënyrë që të krijonin marrëdhënie njohje dhe besimi me të.

Natën e vr.asjes, Halili dhe Hoxha kanë lëvizur nga lokal “Beni” i cili ndodhet poshtë pallatit ku banon vi.ktima në drejtim të një vendi i quajtur “Parku” në afërsi të va.rrezave të qytetit në lagjen “Emin Matraxhiu”.

Aty vi.ktima është qëll.ua 27 herë me thi.kë. Sipas ekspertizës, i riu mendohet se është vr.arë rreth orës 21.45 dhe u gjet më pas i vd.ekur nga Policia disa orë më vonë, i larë në gj.akun e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here