Gati dy muaj më parë humbi jetën Bashkim Fino si pasojë e infektimit nga COVID. Humbja e befasishnme e tij shkaktoi mjaft trishtim jo vetëm në politikë por dhe në opinionin publik.

Sot KQZ ka vendosur që mandatin e Bashkim Finos t’ia kalojë kandidates tjetër në listë, Gentiana Cakranit.

Vijon…

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here