Një nga personat që humbi jetën natën e kaluar Velipojë është 25-vjeçari Xhovan Gocaj.

Këto janë fotot e 25-vjeçarit, i cili humbi jeten se bashku me te vellanë Edmond Gocaj, 38 vjeç.

Ngjarja e rëndë ndodhi para hotel Gocaj, pas një debati mes pronrëve të hoteleve, që nuk binin dakord për vendosjen e çadrave dhe shezlongëve.

Mes jetëve të humbura është edhe ajo e një 20 vjeçari, i cili punonte tek shezlongët.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here