Vajzës i mungonin florinjtë, burri i nxori nga shtëpia… detaje nga sherri dy ditë para se vjehrri të vr.iste dhëndrin –

Dy ditë përpara se vjehrri te vr.iste dhendrin e tij, konfliktet kishin pershkallezuar. Mesohet se mes vikt.imes Kudret Saliajt dhe autorit Mexhit Picari ka pasur ko.nflikt.Mësohet se konflikti ka nisur pasi Kudret Saliaj kishte nxjerrë përjashtë rrobat e ish nuses së tij.

Ndërsa Mexhit Picari kishte konstatuar se mungonin disa rroba dhe florinjtë që e bija kishte pasur.

Masa për vr.asjen tron.ditëse që ndodhi në mes të një lokali në Tiranë do të jepet ditën e nesërme në orën 09:15.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *