Humbi shumë fëmijë gjatë, dështonte kur ishte shtatzënë/ Por kur gjithçka shkon mirë ajo e jep foshnjen për birësim: Nuk më ngjan mua

Një grua pasi humbi shumë fëmijë. Ajo mbetet shtatzënë, por nuk mundi të lindte asnjë fëmijë. Mjekët i thanë se mitra e saj nuk i mbante dhe e këshillua13 foshnje u braktisën këtë vit në Kosovë - Ekonomia Sotn të gjente një nënë so rrogato.

 

Vështirësia për të pasur një fëmijë mund të jetë një spr ovë e dhimbshme për një çift Bashkë me burrin ajo kërkoi një nënë zëvendësuese.

Por gjërat nuk shkuan ashtu si kishin menduar ata. Derisa sa bebi lindi çdo gjë ishte e bukur dhe mirë më pas, ata kuptuan se fëmija nuk ngjante me ata. Ai kishte tipare aziatike.

Gruaja tha:

Sapo pashë foshnjën, e dija që diçka nuk shkonte.”

Gruaja që ata kishin gjur për të qenë kënë su rogato kishte pasur lidhje me një burrë, para se të kryeshin procedurat dhe gjithçka shkoi keq. Klinika i ofroi para çiftit për mos ta treguar këtë histori, por ata nuk pranuan fëmijën e lanë për birësim.

babi

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

/RDA News