I dërgoi foto se ia kërkoi gruaja, detaji e nxjerr zbuluar për tradhëtinë

0
18

Padyshim që tradhtia nuk është një gjë e mirë.

Kur ndodh lëndimi është i madh por edhe zhgënjimi gjithashtu.


Një përdoruese e “Tik Tok”, ka rrëfyer në rrjet tradhtinë që ka përjetuar nga partneri. E gjitha tha ajo nisi nga një fotot që bashkëshorti i dërgoi.

Ai ndodhej në shtëpi dhe në pamje të parë dukej gjithçka normale, por një detaj e nxori zbuluar.

“Kam vërejtur një detaj të pazakontë në foto. A e shihni për çfarë bëhet fjalë”? pyeti ajo.


Nëse e shikon me vëmendje, do të vini re se ka një drejtues flokësh dhe një krehër në tryezën e tualetit pranë lavamanit.

“A jeni të sigurt që burri juaj është i lirë tani”? shkruan shumë komentues.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here