I duan shumë shqiptarët! Sadna dhe Aleku përfshihen në një skandal është e vështirë të besohet se ata kanë bërë këtë

0
30

This post has already been read 17 times!

Byroja e Kon trol lit të Nar koti këve në Indi po punon me shpejtësi në këndin e dr og ës që vjen nga shoëbizi.

Sara Khan and Angad Hasija

Byroja ka thirrur për inv esti gim disa nga aktorët shumë të njohur indian si Deepika Padukone, Rakul Preet Singh, Shraddha Kapoor dhe mes tyre janë përmendur edhe emrat e Sara Khan dhe Angad Hasija.

Këta të fundit u bënë të njohur në vendin tonë me serialin “Bidaai”. Het imi ka nisur në ind ust rinë e televizionit pasi aktorja Abigail Pande zbuloi 20 emra që i përkasin shoëbizit. Mediat kanë kontaktuar me Sara Khan për të mësuar të vërtetën, por ajo ende nuk ka kthyer përgjigje. Madje aktorja nuk është në dijeni të lajmeve më të fundit.

Sara Khan (TV Actress) Age, Boyfriend, Husband, Family, Biography & More »  StarsUnfolded

Sara Khan (@thessarakhan) | Twitter

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here