Kemal shkon tek Ejlyli ne shtepine e frikshme dhe e ben te vuaje

0
3596

This post has already been read 3583 times!

Sadullah vendos te heqe Songylin nga shkolla.

Kader sheh ende Xhemren ne menyre te dyshimte pasi ishte ajo qe njohu Ejlylin me Atakanin dhe ka qen e para qe ka dashuruar Serkanin.

Xhemre shpjegon njeher e mire se nuk ka qen kurre ne planet e saj te ndaje Ejlylin nga Serkan perkundrazi kur e ka kuptuar se Serkan nuk e do ajo ka hequr dore nga dashuria per te.

Kemal shkon te takoje Ejlylin ne shtepine ku e mban te mbyllur, Ejlyl tashme esht e uritur dhe Kemal e provokon duke i zgjatur uji por largohet duke e lene te vuaje e vetme.

Songyl ben valixhen gati per tu kthyer ne jetimore por Zehra lajmeron Sadullahun, Songyl mbyllet ne dhome nga Sadullah dhe nuk e lejon me te dale as nga shtepia.

Selin kupton se Gynej nuk mund te takohet dhe te flase me Songylin. Gynej telefonon Sedef por ajo nuk e hap telefonaten e tij.

Nazan zbulon se Mesude ka nevoje per ndihme per te folur, bashke me Byshren ato nisin ti mesojne shkronjat nje e nga nje.

Kemal i sheh dhe nuk e aprovon kete gje duke larguar Nazanin nga shtepia per te parandaluar sherimin e Mesude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here