I gatoi burrit dhe fotot e pjatave i publikoi/ Të gjithë e tallën si të mban burri ty, ajo u mbyll gojën: Punoj shumë të mbaj familjen time!

0
25

This post has already been read 22 times!

Gratë gjithmonë gatuajnë për burrat e tyre. Por për shka k të punës së saj një grua nga Amerika nuk gatuan shpesh për burrin e saj.

Përpjekja e gruas amerikane në darkë të pjekur tmerron britanikët

Një herë që ajo pati kohë të gatuante për burrin e saj i publikoi fotot e pjatave të gatuara në rrjetet sociale. Megan Torres-Jork, nga New Jersey në SHBA u mundua të gatuante një darkë britanike, me pulë të p jekur dhe perime.

Po në rrjetet sociale askush nuk i ka pëlqyer gatimet e saj. Jo mori shumë komente fyese, madje kishte dhe nga ata që i shkruanin si të mban ty burri ashtu.

36-vjeçarja ka thënë se unëe di që nuk mund t’i bëj të gjitha, punoj shumë për të mbajtur familjen time dhe nuk mund t’i bëj të gjitha. Ndaj askush nuk ka të drejtë të më gjy kojë mua.

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte

Përpjekja e gruas amerikane në darkë të pjekur tmerron britanikët

Përpjekja e gruas amerikane në darkë të pjekur tmerron britanikët

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here