I gjetën 500 milionë lek/ Flet mjeku shqiptar: Punoj në shtet dhe privat kam shpëtuar jetën e mijëra shqiptarëve

0
20Pro kuroria ka kërkuar në s ean cën e sotme gj yqë sore arr esti min e mjekut Edvin Prifti. Mësohet se atij i është shtuar ak uza për Past rim parash.

Mjeku Edvin Prifti ka deklaruar se ai ka punuar në Itali dhe se të ardhurat e tij, kanë qenë shumë të mira.

“Kam mbaruar me medalje ari, specializim në Siena dhe La Sapienca diplomimin si specialist në kardioki rurgji, punova në San Kamilo, doktoraturë La Sapienca, kam pasur të ardhura shumë të mira në Itali”, është shprehur mjeku Prifti në sallën e gjyqit.

“Gjithmonë do them të vërtetën. S’kam fshehur asnjë gjë. Punoj privat dhe shtet. U befasova nga Prokur
oria që kërkoi bu rg, kam op er uar mijëra shqiptarë”, shton ai më tej.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here