I kishte të gjitha, burrë para por nuk ishte e lumtur dhe shkon dhe i lë të gjitha paratë për t’u bërë si afrikane: Tani ndihem si….

0
34

This post has already been read 17 times!

Në ditët e sotme për t’u dukur të bukur njerëzit po bëjnë gjithmonë dhe më shumë gjëra, që janë të vështira për t’u besuar.

White women uses tanning injections to turn black

Por historia e një vajze gjermane është aq vështirë për t’u besuar, ajo ka harxhuar shumë të mëdha parash për t’ dukur si afrikane.
Martina Alias ​​Malaika Kubwa, nga një grua e bardhë u bë e zezë. Martina është një grua gjermane e cila ka punuar si stjuardesë në një kompani ajrore.

Ajo kishte gjithçka për të qenë e lumtur, një bashkëshort që e donte dhe një punë që i dha asaj mundësinë për të bërë shumë udhëtime nëpër botë. Por ajo ende ndjente se diçka po mungonte …

Në të vërtetë, Martina gjithmonë kishte ëndërruar të dukej si gra afrikane, ajo dëshironte të bëhej e zezë dhe të kishte një g jinj të mëdhenj.

Sot, pasi i është nënsht ruar më shumë se 24 op eracioneve dhe disa injek sion eve, Martina praktikisht nuk njihet nga njerëzit që e njihnin para transformimit të saj. Por ajo thotë se është e lumtur kështu.

White Woman Abuses Tan Injections To Change Her Race, Wants To Have Black  Babies With White Husband

Diebstahl: Martina Bigs Flitterwochen wären fast geplatzt! | Promiflash.de

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here