I m ori je tën 5-vjeçarit në sy të motrave sepse qau para shtëpisë së tij, jepet vendimi për të riun

0
20

This post has already been read 15 times!

Një djali 5 vjeçar i kanë ma rrë jetën para motrave të tij. Ai ishte duke luajtur jashtë me motrat e tij kur ndodhi ngjarja e rëndë.

Mother of murdered boy Cannon Hinnant denies killing racially motivated

Të voglin e që llun jashtë shtëpisë së tij. Por e ditur bëhet se janë mbledhur mbi 300,000 dollarë janë mbledhur për v arr imin e pesëvjeçarit Cannon Hinnant.

Cannon, do të niste dhe kopështin. Motrat e tij thonë se fqinji 25 vjeç ia mo ri jetën vëllait të tyre sepse ai po qante teksa luanin.

Motrat e tij e panë të gjithë ngjarjen. Gjyshja e të voglit kërkoi ndihmë për të mbledhur fonde për va rrimin e të voglit sepse nuk kanë mundësi dhe në një kohë të shkurtër u mblodh më shumë se shuma që duhej.

I riu është kapur nga policia dhe do dë nohet për jetë.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here