I mori jetën edhe djalit të saj të vogël, 53-vjeçarja e tregon pas shumë vitesh: Nuk i numëroj dot sa foshnja u kemi marrë jetën, po ta bënim këtë do jetonim vetë mirë

0
30

This post has already been read 27 times!

Thuhet se një nënë është në gjendje të bëj çdo gjë për fëmijën e vetë. Por disa muaj më parë Gjermania u tro ndit nga një ngjarje e rëndë.

Foto ngacmuese

Fillimisht u zbulua se një grua shumë vite më parë i kishte marrë jetën djalit të saj të vogël 32 vite më parë. Për vite me radhë ajo e kishte mbajtur këtë gjë nën ndërgjegjen e saj. 59-vjeçarja ishte pje së e një se kti, që u merrnin jetën fëmijëve të tyre për të pasur ata një jetë më të gjatë dhe më të mirë.

Udhëheqsja e kët ij sek ti Sylvia D është 73 vjeçe dhe ajo do të vua j një dëmim goxha të gjatë. Se kti kishte nisur që në vitet 1980. Gruaja që ka rrëfyer të gjitha ato që kanë bërë është qua jtur Sh trigë.

Shumë fëmijëve të vegjël mund t’u jetë marrë jeta dhe ende nuk dihet se sa janë. Gruaja që i ka marrë jetën djalit të saj nuk ka shfaqur asnjë lloj pendese për këtë gjë. Në po lici pas vde kjes së Janit djalit të saj më 18 gusht 1988, ajo tha se ishte mby tur nga të vjellat.

Por dëshmitë se çfarë kanë bërë pjestarët e këtij sekti kanë rrëqethur këdo. Ata kishin një shtëpi në një zonë të pabanuar dhe aty u merr nin jetën fëmijëve të vegjël.

Foto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here