I mori jetën gruas me lugë në Zvicër, jepet vendimi për shqiptarin/ Ja çfarë do bëhet me të

0
26
ST.GALLEN. Bluttat in der Moschee von St.Gallen-Winkeln: Im Gebetsraum des GebŠudes hat die Polizei Anfang Freitagnachmittag die Leiche eines Mannes gefunden. Zuvor war eine Schussabgabe gemeldet worden. Ein Mann, der eine Faustfeuerwaffe auf sich trug, liess sich widerstandslos verhaften.

This post has already been read 24 times!

Një burrë 67 vjeç me prejardhje nga Kosova aku zo het se në vitin 2019 e mbyti gruan e tij, duke e go dit ur me ‘lugë’ të këpucëve.

Top Hotels with In-Room Accessibility in St. Gallen, Switzerland |  Hotels.com

Ai sot do të dalë para Gjykatës së Qarkut në St.Gallen të Zvicrës, ndërsa Pro kur oria kërkon dënim me 7 vjet bu rg im për v ra sje pa dashje.

Siç përmendet në akt aku zë, familja e tij prej shtatë anëtarësh ka funksionuar në mënyrë harmonike për një kohë të gjatë. I aku z uar i përshkruhet nga fëmijët e tij si person i qetë, me zemër të mirë, i durueshëm dhe mirëkuptues.

Por, kur i fundit nga pesë fëmijët ishte larguar nga banesa e prindërve të tyre në vitin 2017, marrëdhënia mes çiftit ishte përk eqës uar. Sipas akt aku zës, gruaja kishte ndrushuar psikologjikisht dhe shpesh e kishte f yer e posh tëruar burrin e saj, ndërsa ai kishte dur uar për disa muaj.

Vrau gruan e tij me lugën e kepucëve/ Shqiptari 67-vjeçar del para gjyqit në Zvicër

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here