Të afërmit e nuses që i mori jetën vjehrrës në Dibër kanë folur lidhur me ngjarjen e rë ndë. Vajza dhe djali i xhaxhait të saj kanë treguar se ajo kishte shfaqur shenja dep re sioni që para 10 muajsh, duke u mbyllur në dhomë pa ngrënë.

Të afërmit e 44-vjeçares janë shprehur se ajo nuk iu kishte thënë asgjë për pro bleme me vjehrrën apo bashkëshortin.

Deklarata e vajzës së xhaxhait: “Unë e kam vajzë xhaxhai atë. Një vëlla ka në Tiranë, dhe ai është me pro bleme familjare, ka një vajzë të së murë dhe është i pamundur, nuk ka gjendje ekonomike që të vijë. Ka dhënë shenja de pr esioni, kemi dyshuar që është e sëmurë. Ne e kemi konstatuar që 10 muaj këtu. Atë e di familja. Nuk dimë, atje brenda familjes se çfarë ka pasur nuk e dimë. Nuk na shfaqte ndonjë gjë, ne vetëm e shikonim që nuk kishte oreks, mbyllej në dhomë.

Ato na dhanë të kuptonim që nuk ishte në rregull dhe e çuam në shtëpi. Ishte nja tre net këtu tek ne dhe e çuam atje se nuk na u duk mirë. I thamë kjo ka nevojë për një vizitë se nuk është mirë”.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here