Shkaktoi zhurmë në media dhe rrjetet sociale hyrja e 64-vjeçares nga Fieri në ‘ Përputhen’ që ka treguar se është një grua pa komplekse dhe e palastruar.
Më pas Luljeta e mori situatën shpejt në kontroll dhe vendosi dorën para.
Deri më tani Luli nuk ka zhvilluar ndonjë takim, por edhe si tha ajo vetë pret një djalë me muskuj.
64-vjeçarja nga Fieri u bë shumë e njohur edhe për shprehjen ”Nuk jam direkt për s*k s po nuk pyes unë po m’u ndez llamba e kuqe.” /lajmefleshLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here