Pakënaqësia e shqiptarëve ndaj qeverisë Rama është në rritje. Shumë premtime për ndihma pas banesave të dëmtuara nga tërmeti që ende nuk janë mbajtur, premtime për ndihmesë ekonomike për personat në vështirësi prej pandemisë të pa mbajtura, gjoba dhe bu,rg për njerëz që thyejnë karantinën.

Kjo ngjarje pasoi me protesta të cilat bënë jehonë e në mediat e huaja dhe ku u kapën në filmime momente dhu.ne shtazarake të Policisë së Shtetit ndaj qytetarëve që protestonin paqësisht.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here