Një punëtor në minierën e “Trepçës”, në pjesën veriore, ka humbur jetën në vendin e punës.

Pasuria e fjetur e Kosovës: Lexoni 6 fakte të rralla për Trepçën - KOHA

Lajmin e ka konfirmuar, Shyqyri Sadiku, drejtor i prodhimit në “Trepçë”.

Për rastin ka folur edhe Fatmir Gërguri, kry einspe ktor i KPMM-së.

Ai tha se i ndjeri fillimisht ka hum bur kr ahun dhe nuk ka mundur t’i përballonte pl agët e marra.

Torcida Trepça: Miniera e TREPÇËS

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here