Ia fut kokën mes gjoksit dhe…mësuesi harron kameran hapur dhe kapet në momente intime


Studentët e një shkolle në Kolumbi u bënë pjesë e një incidenti, kur mësuesi i tyre i Fizikës, gjatë kohës që mësimi zhvillohej online, duke harruar që kamerat e tij ishte ndezur, ka dhuruar “shfaqje” për ta.

Pamjet e mësuesit që u pa teksa puthte të shoqen u bënë shumë shpejt virale në internet.

Një student dëgjohet të thotë ‘O Zot’, në pamjet e filmuara.

Mësuesi i identifikuar si Ruben Dario ka kërkuar falje për incidentin.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *