Ia kaloi Spiropalit më duket që i thotë o Skënderbe, ministrja Balluku zbulon si e thërret Ramën me përkëdheli: O KM i madh!

0
22

This post has already been read 17 times!

Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturkës, Belinda Balluku ditën e sotme ishte për një ins pektim në nënstacionin elektrik të Kombinatit së bashku me kryeministrin Edi Rama.

Batuta” e radhës me kinezë e kryeministrit Rama dhe ministres Balluku! - Rilindja Demokratike

Gjatë fjalës së saj, ajo ka zbuluar edhe pseud onimin me të cilin i thërret kryeministrit Edi Rama .

“KM” është shkurtimi i përdorur nga ministrja Balluku, i cili se i referohet termit posti të kryeministrit Rama.

“Megjithatë KM ne kemi menduar ta ruajmë këtë ndërtesë dhe të bëjmë një rikonstruksion dhe të ndërtojmë atë muzeun me të gjitha nënstacionet e vjetra. Po mendojmë ta përfshijmë edhe në planin e zhvillimit të zonës”, u shpreh Balluku ndër të tjera.

Zhduket ryshfeti dhe radhë nuk ka më”, Rama dhe Balluku japin lajmin e mirë për qytetarët: Prej 1 Janarit 50 shërbime online! - Politike

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here