Aurela Gaçe është konsideruar shpesh si diva e muzikës. Pandemia ka bërë që  Gaçe të jetë e kufizuar në të bërit muzikë.

Këngëtaren jemi mësuar ta shikojmë gjithmonë në super formë dhe mjaft energjike.

Palestra është një nga rutinat e saj të përditshmërisë. Me një postim të fundit në rrjete sociale, Aurela shfaqet duke u stërvitur dhe si rrallë herë energjia e ka lëshuar në mes të ushtrimeve ku ka rënë në tokë.

Këto incidente me siguri do të keni mundësi ti shikoni rrallë tek këngëtarja pasi gjithmonë bën maksimumin për të qenë shpirti i çdo feste dhe atmosfere.

Muzika është motivi më i madh për të dhe mungesa e performancave skenike ka ndikuar jo mirë në jetën e saj./ArkivaShqip

Linku: https://www.instagram.com/p/COQoLdfAp4E/?utm_source=ig_web_copy_link


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here