Gazetari Bledi Mane i ka dedikuar nje status sot artistit te madh Guljelm Radoja


Çfarë mashtrimi/ NUK KA VDEKUR GUJLEM RADOJA!
***


Vdiq thanë gojët e liga sot në mëngjes. Vdiq aktori nga Covidi, pëshpërisnin gazetat dhe portalet por gjithë mendjelehtët teksa shkruanin lajmin harronin që po bënin një gafë jo bioligjike por historike…


Gujlem Radoja ndryshe nga artistë të tjerë piktorë, skulptorë, kompozitorë, vjershëtorë nuk ka fat të cunguar. Aktori është aty etern me zë, figurë, role. Të shoqëron ngado dhe pas të ndjek. Të shfaqet i gjallë e me të njëjtin ritëm energjik edhe pas 5, 20, 100 viteve në breza e breza pa fund.


Vdiq Gujlemi Radoja thonë gojët e liga por nuk e kuptojnë dot që aktorët nuk futet dot nën dhé. Ti shkon ti vendosësh lule mbi varr ndërkohë ai shfaqet i gjallë në televizor, kinema, internet…


Gujlem Radoja
Shkodër, 2 korrik 1945 – Tiranë, 5 maj 2021
🥀📽🎬😪🥀🎬📽

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here