Ish-ambasadori i SHBA-ve në vendin tonë, Donald Lu, ka treguar një foto nga koha e tij në Shqipëri, e cila i kujtoi se çfarë ishte vërtet e rëndësishme.

Me anë të një video-mesazhi për30-vjetorin e rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë, Donald Lu tregoi historinë prekëse dhe se çfarë ishte vërtet e rëndësishme midis shqiptarëve dhe amerikanëve.

Donald Lu i paraqiti letrat kredenciale qeverisë së Shqipërisë në 13 janar 2015 dhe ishte Ambasadori i nëntë i SHBA në Shqipëri.


Previous article“Nëna duhet të operohet..”/ Vlera dhe sakrifica e emigrantëve shqiptarë gjatë pandemisë

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here