Ish-burri e përzuri nga banesa, historia e trishtë e nënës me 2 fëmijë

0
139

Kjo është 35-vjeçarja Yze Lulonjaku nga qyteti i Lushnjës, e cila jeton në kushte tepër të vështira me dy fëmijët e saj të sëmurë.


35-vjeçarja së bashku me fëmijët e saj u strehuan nga një zonjë në Tirane pasi ish-bashkëshorti dhe familja e tij i dëbuan nga shtëpia në Lushnjë. Dhoma ku jetojnë është me lagështirë, ndërsa 2 fëmijët janë të sëmurë me astmë dhe alergji.


Gruaja apelon për ndihmë, pasi nuk ka asnjë mundësi që t’u blejë ilaçet dhe ushqimet fëmijëve të saj të sëmurë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here