Ishte 291 kile gruaja vendos të dobësohet për të kujdesur për 4 fëmijët, gjërat nuk shkuan si duhet dhe mjekët se shpëtuan dot

0
25

This post has already been read 14 times!

Nëna e katër fëmijëve ka humbur jetën në moshën 41-vjeçare. Ajo ishte shumë e shëndoshë dhe vendosi që të ope rohej për të hequr peshën.

'I know I won't survive another heart attack unless I lose weight,' Coliesa said during a clip from her show

Por gjërat nuk shkuan mirë dhe gruaja humbi jetën. E ditur bëhet se Coliesa McMillian, nga Luiziana, ndërroi jetë në orën 10:23 të mëngjesit.

Ajo ishte shumë mbi peshë dhe kur vendosi të bënte ndërhyrjen peshonte 292 kilogramë. Sipas mediave të huaja e ditur bëhet se gruaja vendosi ta bënte opera cionin që të dobësohej, që të kishte mundësi të kujdesej për fëmijët e saj.

Por gjërat nuk shkuan si duhet në sallën e ope racionit, pasi zemra e saj ndaloi dhe mjekët nuk mund të bënin më asgjë. Ajo u mundua të dobësohej për katër fëmijët e saj, por humbi jetën i la ata jetim.

Concern: Her exact cause of death has not yet been revealed, but Coliesa's family revealed in June that she had been put on life support after suffering complications from surgery

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here