Ishte babai im, unë dhe motra jemi… –Një tjetër rast abuzimi seksual është denocnuar së fundmi. Bëhet fjalë për një vajzë sot 29-vjeç e cila ka denoncuar babanë e saj se e ka përdhunuar atë dhe motrën kur kanë qenë në moshat 4—5 vjeç.

Vajza pas një debati të ashpër me të atin, ishte bërë gati të rrihet të ëmën, denoncoi në polici abuzimet e përsëritura dhe kronike të babait të saj.

dhu.na sek.suale nga ana e babait shqiptar ka nisur në vitet 1999 dhe 2002 ndaj saj, kur ajo ishte në moshën 5 vjeçe dhe më pas 8 vjeçe. Ndërkohë ndaj të motrës më të vogël kanë nisur në moshën 4-vjeçare nga 2004 deri në vitin 2013.

Dy vajzat dhe mamaja e tyre jetonin prej vitesh nën një presion psikologjik të madh, me “sekretin” e jetës së errët që ishin të detyruara të bënin. Në bazë të hetimeve të policisë dhe dëshmive të vajzave dhe gruas së tij, 56-vjeçari shqiptar nuk ka pasur asnjëherë një punë të qendrueshme, ishte i alkoolizuar dhe kishte varësi ndaj lojërave të fatit. Burri ndodhet në paraburgim.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *