Një ngjarje makabre ka ndodhur në qytetin kinez Beili, ku një person u ka marrë jetën 16 fëmijëve brenda një kopshti.

Sipas mediave, autori i ngjarjes 24-vjeçari Zeng kishte disa probleme martesore dhe ishte në prag divorci nga bashkëshortja e cila punonte në kopshtin e fëmijëve.

Kështu, autori ka shkuar atje dhe ka sulmuar me thikë, duke u marr jetën 16 personave.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here