“Ishte e frikshme, aty rrugët e mia me Edi Ramën u ndarë kur…”. Moderatori rrëfen për herë të parë bashkëpunimin me Kryeministrin: Në orën 3 të natës…

Moderatori Edi Manushi në një intervistë me Eno Popin është pyetur dhe për bashkëpunimin që ka pasur me Kryeministrin Edi Rama.

“Të punoje me Edi Ramën ishte e frikshme. Atëherë sa kishin dalë celularët dhe ishte i frikshëm më mesazhe. Shkruante në 3 të natës, një lloj ritmi që nuk përshtatet me mënyrën time të jetesës. Unë i ktheja përgjigje në mëngjes. Aty më tha rrugët tona nuk bashkohen dhe nuk punuam më bashkë”, tha Manushi.

Ndërkohë, i pyetur nga prezantuesi Eno Popi se çfarë mendimi ka për Edi Ramën në pozicionin e kryeministrit, ai u shpreh se ka krijuar një imazh kulti te vartësit e tij.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *