Ishte në pritje përpara spitalit Infektiv, qytetari humb ndjenjat dhe shtrihet përtokë

0
10

Para spitalit Infektiv ose Co vid 1 një qytetar ka humbur ndjenjat duke u shtrirë përtoke. Ndoshta ky mund të jetë njëri nga familjarët dhe të afërmit që presin një përgjigje për të shtruarit.

Meraku, pritjet e gjata dhe rritja e temperaturave ka bërë që ai mos të rezistojë më.

Fillimisht ndërhynë personat e tjerë që ishin aty pranë, ndërsa më pas doli një staf nga Infektivi.

Pasi e hipën mbi një karrocë me rrota, personi në fjalë u shoqërua në ambientet e brendshme të C ov id-1. Videon e keni ne vazhdim.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here