Ishte yll e bukur/ Vajza shqiptare mbyll sytë në mes të rrugës se iu bë makina copa: E zeza ajo nënë, s’do ta shohë nuse veshur me të bardha

0
9


Ermira Morina e lindur në vitin 1997, nuk ka arritur që t’i mbijetojnë lëndímeve të r ënda që ka p ësuar në aksídentin e mbrëmshëm, përderisa ishte duke lëvizur me veturën “Renault”.

Po lícia e Kosovës ka konstatuar se ak sídenti ka ndodhur si p asojë e mos përshtatjes së shpejtësisë gjatë lëvizjes me kushtet e rrugës dhe është vetaksídentuar. E nderja ka ndërruar j etë në vendin e ngjarjes.

P olí cia ka njoftuar se aksídenti me p asoja f atale ka ndodhur në Terstenik të Drenasit të dielën rreth orës 21:00.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here