Green pass, Italia duke pritur dhomën e kontrollit: drejt JO për bare dhe restorante | Por maxhoranca është e ndarë.

Green pass do të përdoret për të hyrë në palestra, stadiume, koncerte, trena në distancë të gjatë dhe aeroplanë. Nuk do të jetë e nevojshme, të paktën për momentin, për të hyrë në bare ose restorante.

Për të marrë Green pass do të jetë e nevojshme të vak sinoheni, të merrni një tampon negative në 48 orët e mëparshme ose të shëroheni nga Covid.


Previous articleBëhuni gati, ndryshim drastik i motit, sinoptikania: Ja çfarë na pret në fundjavë

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here