Në lidhje me mundësinë e heqjes së maskës “Unë mendoj se do të jemi në gjendje të flasim për të në gjysmën e dytë të korrikut, duke eliminuar detyrimin vetëm jashtë, apo edhe brenda shtëpive midis njerëzve të vaksinuar dhe jo subjekt i dobësisë”. Franco Locatelli, presidenti i CSS, e thotë këtë në një intervistë me La Stampa.


Previous articleKërkon nënën e saj biologjike pas 46 vjetësh, tronditet nga lajmi që merr

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here